Galerie moderního umění Hradec Králové - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Klíčové slovo - část B.-Bi  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
, zpět

Pro pomalé spojení : B.-Bi, Bj-By
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
B.K.S. (1)
Babák, Petr, 1967- (1)
Babák, Petr,, 1967- (1)
Babanová, Adéla, 1980- (2)
Babiččino údolí (Česko) (1)
Babincová, Jana (2)
Baborák, Ivan, 1955- (1)
Babur namah (rukopis) (1)
Babylon (7)
Babylóňané (1)
Babylonie (1)
Babyrádová, Hana, 1959- (1)
Backer, Jacob Adriaensz, 16.. (2)
Backhuyzen, Ludolf, 1631-17.. (1)
Bacon, Francis, 1909- (1)
Bacon, Jehuda, 1929- (1)
Bača, Andrej (Bacsa), 1870-.. (1)
Bača, Bohumil, 1943- (1)
Bača, Dalibor (1)
Bačík, Emil, 1929- (1)
Bačkovský, Jan, 1957- (1)
badatelský (1)
Baghramina, Nairy, 1971- (1)
Bahenský, Antonín (1)
Bahna, Ján, 1944- (1)
Bahr, Hermann (1)
Bailly, Jean-Jacques, 1974- (1)
Baják, Josef, 1906- (1)
báje (1)
bájesloví (1)
bajky (1)
bájná (1)
Bak, Imre, 1939- (2)
Bakalár-Štetina, Mikuláš, c.. (1)
Bakič, Vojin, 1915- (1)
Bakičová, Luba, 1985- (1)
Bakšejev, Vasilij Nikolajev.. (1)
Bakule Malá, Bronislava (1)
Bakule Malá, Bronislava, 19.. (1)
Balabán, Daniel, 1957- (8)
Baladrán, Zbyněk (2)
Balas, Pierre (1)
Balaš, Zdeněk, 1904-1997 (2)
Baláž, Blažej, 1958- (3)
Baláž, Jozef, 1923- (3)
Baláž, Jozef, 1923-2006 (1)
Balážová, Edita, 1978- (1)
Balcar,  Jiří, 1929-1968 (3)
Balcar, Jiří, 1929-1968 (18)
Balcar, Karel, 1966- (4)
Balcar, Martin, 1957- (3)
Balcarová, Veronika, 1974- (1)
Baldessari, John, 1931- (1)
Baleja, Miroslav, 1957- (1)
Bálek, František, 1954- (3)
Balen, Hendrick van, 1575-1.. (1)
Balest, Corrado, 1923- (1)
balet (2)
Balgavý, Miloš, 1925- (1)
Balgavý, Miloš, 1955- (1)
Balíček, Karel, 1904- (1)
Balíček, Petr, 1942- (8)
Bálint, Endre, 1914 - 1986 (1)
Balkán (2)
balkánské státy (1)
Balko, Stanislav, 1943- (1)
Balogh, Július, 1921- (1)
Balogová, Lenka (1)
balóny (1)
Baloun, Zdeněk, 1918- (1)
Balšán, Václav, 1949- (7)
Baluschek, Hans, 1870-1935 (1)
Balzar, Karel, 1966- (1)
Balzer, Antonín, 1771-1807 (1)
Balzer, Jan Jiří, 1736-1799 (1)
Balzer, Jan Karel, 1769-1805 (1)
Balzer, Johann, 1736-1799 (1)
Balžek, Dalibor, 1974- (1)
Bamberk (Německo) (1)
Bán, Andrej, 1964- (1)
Banaszkiewicz, Grzegorz, 19.. (1)
Baník, Teodor, 1929- (1)
banjo (1)
Baňka, Pavel, 1941- (2)
Bánovská, Eva, 1933- (1)
Bánská Bystrica (1)
Banská Bystrica (Slovensko) (3)
báňská města (1)
Banská Štiavnica (Slovensko) (2)
Banting, John, 1902-1972 (1)
Baptist, Jan, 1621-1660 (1)
Bára, Libor, 1925-1988 (1)
Barabášová, Kateřina (1)
Baracco, Emilio, 1946- (1)
Baráčková, Daniela (2)
Baran, Ludvík, 1920 (1)
Baran, Petr, 1943- (1)
Baránková, Vlasta,  1943- (1)
Baratinskij (1)
Barber, George (1)
Barbisan, Giovanni, 1914- (1)
barbizonská škola (1)
Barbora Kyšková, 1954 - (1)
Barborka, Zdeněk, 1938-1994 (1)
Barčík, Andrej, 1928- (1)
Barčík, Andrej, 1928-2004 (1)
Bardejov (Slovensko) (3)
Bareš, Petr, 1937- (2)
barevná (4)
barevné (7)
barevnost (2)
barevných (1)
Bargheer, Eduard, 1901- (1)
Barinka, Jozef, 1944- (1)
Barlach, Ernst, 1870-1938 (1)
Barnet, Josef V., 1907- (1)
Barney, Matthew, 1967- (2)
barok (1)
barokní (34)
barokní krajina (1)
barokní malířství (1)
barokní sochařství (1)
barokní umění (1)
baroko (93)
Baron, Karol, 1939- (1)
Bárta, Dan, 1969 - (1)
Bárta, Jaroslav, 1948- (1)
Bárta, Josef, 1864-1919 (1)
Bartáček, Karel, 1968- (1)
Barták,  Miroslav, 1938- (1)
Bartczak, Andrzej Marian, 1.. (1)
Bartel, Tom, 1969- (1)
Bártfay, Tibor (1)
Barth, Alexandra, 1989- (1)
Bartoň Lidice-Beneš, 1942- (1)
Bartoněk, Vojtěch, 1859-1908 (2)
Bartoňková, Marie,1908-1993 (1)
Bartoňová, Michaela (1)
Bartoňová, Michaela, 1955- (1)
Bartoš, Antonín, 1933- (1)
Bartoš, Břetislav, 1893-1926 (1)
Bartoš, František, 1925- (1)
Bartoš, Jaroslav, 1926- (5)
Bartoš, Jiří, 1979- (1)
Bartoš, Peter, 1939- (1)
Bartoš, Tadeusz, 1970- (1)
Bartošíková, Oľga, 1928- (1)
Bartošová, Marie, 1947- (6)
Bartovský, Václav, 1903-1961 (7)
Bartůněk, Arnold, 1955- (2)
Bartůněk, Luděk, 1928- (2)
Bartusz, Juraj, 1933- (7)
Bartuszová, Mária, 1936- (1)
Bartuška, Josef, 1898-1963 (2)
barva (1)
Barva, Vl. J. (1)
barvení (1)
barvířské (1)
Barvitius, Viktor, 1834-1902 (6)
barvy (23)
Bařinka, Petr (2)
Basaglia, Vittorio, 1935- (1)
Baselitz, Georg, 1936- (2)
Basiletti, Luigi, 1780-1859 (1)
basiliky (1)
Basin, Petr Vasil'jevič, 17.. (1)
Basjuk, Ondřej (1)
Basjuk, Ondřej, 1983- (2)
básně (33)
básníci
básnící (1)
básnické prózy (1)
básnictví (1)
básničky (1)
básník (4)
básnířky (2)
Bassano, Francesco, 1549-15.. (1)
Bassano, Gerolamo, 1566-1621 (1)
Bassano, Jacopo, ca 1517-15.. (2)
Bassano, Leandro, 1557-1622 (2)
Bastl, Roman (1)
Baše, Miroslav, 1887-1859 (2)
Bašek, Josef, 1868-1917 (1)
Baštýř, Jiří, 1991- (1)
Baťa (1)
Báthory, Vladimír, 1955- (1)
batika (2)
batikování (1)
Batoni, Pompeo, 1708-1787 (1)
Batruch, Stanisław, 1935- (1)
Battista, Leone Alberti, ca.. (1)
Battut, Eric, 1968- (1)
Baťův institut (1)
Baudelaire, Charles, 1821-1.. (2)
Baudyšová, Lucie, 1971- (1)
Bauer, John, 1882-1918 (1)
Bauer, Josef, 1944- (2)
Bauer, Konštantín, 1893-1928 (3)
Bauer, Michal, 1969- (3)
Bauer, Milan, 1960- (1)
Bauer, Peter, 1947- (1)
Bauer, Vladislav, 1928- (1)
Bauernfreund, Jakub, 1904- (1)
Bauerová-Sedláčková, Julie,.. (1)
Bauhaus (3)
Bauhaus Archiv-Museum für G.. (1)
Bauch, Jan 1898-1995 (4)
Bauch, Jan, 1898-1995 (18)
Bauchnerová, Věra, 1914- (1)
Baumeister, Willi, 1889-1955 (2)
Baur, Johann Wilhelm, 1607-.. (1)
Bavor, Jiří, 1944- (1)
Bavor, Josef (1)
Bavor, Josef, 1944-
bavorská (1)
bavorské (1)
Bavorsko (Německo) (4)
Baxa, Pavel, 1948- (1)
Bayer, Herbert, 1900- (1)
Bayern (Německo) (1)
Bayeu y Subias, Francisco,.. (1)
Bayeua y Subias, Ramon, 174.. (1)
Bayle, Thomas, 1942- (1)
Bazilika sv. Jiří, Praha (Č.. (1)
Bazovský, Miloš Alexander,..
Bazovský, Miloš, Alexander,.. (1)
Bažbeuk-Melikjan, Aleksande.. (1)
Bažbeuk-Melikjan, Lavinija.. (1)
Beat Generation (1)
Beatles (1)
Bébarová, Adéla, 1978- (4)
Bébarová, Jana, 1949- (1)
Beccafumi, Domenico, ca 148.. (1)
Becker, August, 1822-1887 (1)
Becker, Doris, 1960- (1)
Beckmann, Max, 1884-1950 (1)
Bednár, Štefan, 1909-1976 (3)
Bednář, Ivan, 1923- (1)
Bednář, Ivan, 1923-1993 (3)
Bednář, Kamil, 1912-1972 (1)
Bednařík, Martin, 1978- (1)
Bednářová, Eva, 1937-1986 (6)
Bednářová, Helena, 1967- (9)
Bedrna, Josef, 1943- (4)
Beechey, William, 1735-1839 (1)
Beelt, Cornelis (1)
Beer, Alois, 1833-1897 (3)
Beethoven, Ludwig van, 1770.. (2)
Beggrov, Karl Petrovič, 179.. (1)
běh na lyžích (1)
Běhůnek, Josef, 1931- (1)
Becher, Bernd, 1931- (1)
Becher, Hilla, 1934- (1)
Bechyně (2)
Beier, Nina (1)
Beich, Franz Joachim, 1665-.. (1)
Bejček, Jaroslav, 1926-1986 (2)
Bejček, Václav, 1922- (1)
Bejvl, Jaroslav, 1941- (1)
Bekéni, Eugen 1940- (1)
Bekéni, Eugen, 1940- (1)
Beková, Monika (1)
Belda,  Jiří , 1958- (1)
Belda, Jiří, 1958- (2)
beletrie (4)
belgická (2)
belgické
belgičtí (1)
Belgie (6)
Bell, Robert Anning, 1863-1.. (1)
Belle Epoque (1)
Bellini, Gentile, 1429-1507 (1)
Bellini, Giovanni, 1430-1516 (1)
Bellini, Jacopo, 1400-1470 (1)
Bellini, Mario, 1935- (1)
Belluš, Emil, 1899-1979 (1)
Bellušová, Elena, 1918- (1)
Bělocvětov, Andrej, 1923-19.. (8)
Belohradksý, Štefan, 1930- (1)
běloruské (2)
Bělský, František, 1884-1968 (2)
Belzoni, Giovanni Battista (1)
Bém, Rudolf, 1874-1955 (1)
Bémová, Klára (1)
Benátky (3)
Benátky (Itálie) (8)
benátská (2)
benátské (1)
Benca, Igor, 1958- (1)
Bencsik, István, 1931- (1)
Benczúr, Július, 1844-1920 (1)
Benda, Břetislav, 1897-1983 (7)
Benda, Jakub, 1990- (1)
Benda, Jan, 1952- (3)
Benda, Jaroslav, 1882-1970 (1)
Benda, Václav, 1948- (5)
Bendík, Jozef, 1903- (3)
Bendl, Jan Jiří, 1620-1680 (2)
Beneda, Aleš, 1923- (1)
Benedík, Jan, 1977- (3)
Benedikt, Josef, 1939-
Benedikt, Václav, 1952- (1)
benediktini (1)
Beneš (1)
Beneš, Alois, 1903-1978 (2)
Beneš, František, 1952- (1)
Beneš, František, 1955- (2)
Beneš, Jaroslav, 1946- (3)
Beneš, Karel, 1881-1941 (2)
Beneš, Karel, 1932- (1)
Beneš, Ladislav, 1883-1956 (6)
Beneš, Rudolf, 1896- (1)
Beneš, Rudolf, 1896-1971 (1)
Beneš, Václav, 1895- (1)
Beneš, Vincenc, 1883-1979 (25)
Beneš, Vlastimil, 1919-1981 (3)
Beneš, Zdeněk, 1929- (1)
Beneše, Vincenc, 1883- (1)
Beneše, Vincenc, 1883-1979 (1)
Benešov nad Ploučnicí (Česk.. (1)
Benešová, Anna, 1959- (1)
Benešová, Daniela, 1929- (2)
Benešová, Libuše, 1921- (3)
Benešová-Linhartová, Libuše.. (3)
Benetka, Karel, 1958- (1)
Benish, Barbara, 1958- (3)
Benka, Martin, 1888-1971 (9)
Bennewitz von Löfen, Karl,1.. (1)
Bentum, Filip Kristian, ca.. (1)
Bentum, Christian (1)
Benvenuti, Pietro, 1769-1844 (1)
Benýšek, Svatopluk, 1926- (5)
Benýšek, Zbyněk, 1949- (1)
Beráková, Andika, 1938- (2)
Beráková, Olga, 1908- (1)
Beran, Alex, 1923- (3)
Beran, Jan, 1913-2003 (2)
Beran, Lubomír, 1953- (1)
Beran, Zdeněk, 1937-
Beránek, Emanuel, 1899-1973 (1)
Beránek, Jan, 1933- (3)
Beránek, Jiří, 1945- (7)
Beránek, Libor, 1965- (1)
Beránek, Míla, - 1937 (1)
Beránek, Štěpán, 1982- (1)
Beránek, Václav, 1915-1982 (3)
Beranová, Lenka,1955- (1)
Berbeři (1)
Berec, Štefan (1)
Berg, Alban (1)
Berg, Bertil, 1935- (1)
Berger, Jiří, 1928- (9)
Berger, Ladislav, 1942- (2)
Berghe, Frits van den, 1883.. (1)
Bergl, Johann Wenzel, 1718-.. (2)
Bergler, Josef, 1753-1829 (1)
Bergman, Marcel, 1953- (1)
Bergmann, Ivan, 1946- (1)
Bergmannová, Tatjana, 1949- (1)
Bergr, Věroslav, 1928- (6)
Bergrová, Zdenka, 1923-2008 (2)
Bergrová, Zdenka. 1923-2008 (1)
Bergsonovy názory (1)
Berchem, Nicolaes, 1620-1683 (1)
Berka, Jan, 1759-1838 (1)
Berka, Ladislav, 1907- (1)
Berková, Dagmar, 1922- (2)
Berlin (Německo) (2)
Berliner Gemäldegalerie, Be.. (1)
berlínská (1)
Bernard, Émile, 1868-1941 (1)
Bernard, Théa, 1947- (1)
Bernini, Giovanni Lorenzo,.. (1)
Beroun (1)
Berruguete, Alonso, 1486-15.. (1)
Berruguete, Pedro, 1440-1503 (1)
Bertrand, Gaston, 1910- (1)
Beruschka, Joachim, 1973- (1)
Besmáková, Jana, 1977- (1)
Besta, Pavel, 1958- (5)
Běstvina (1)
Betlém (Kuks, Česko) (1)
Betlém, Kuks (Česko) (2)
betlémářství (2)
betlémy (8)
Beutler, Miloslav, 1897-1964 (2)
Beuys, Joseph, 1921-1986 (3)
Bevan, Robert, 1865-1925 (1)
Beyeren, Abraham H., ca 162.. (1)
bezčasovost (1)
Bezděkovský, Karel, 1911 (1)
bezmocnost (1)
Bezruč, Petr, 1867-1958 (2)
Bianchi Barriviera, Lino, 1.. (1)
Biarinec, Rastislav, 1968- (1)
Biason, Renzo, 1915- (1)
Bible
bible (2)
biblické (2)
biblické parafráze (1)
biblické příběhy (1)
biblické texty (1)
biblický příběh (1)
bibliké (1)
bibliofilie (9)
bibliografie (23)
Biblioteca Civica, Padova (.. (1)
Bič, František, 1920-1992 (2)
Bičovská, Jaroslava, 1945- (1)
Bidlo, František, 1895-1945 (3)
Bidstrup, Herluf, 1912- (1)
Biebl, Konstantin, 1898-1951 (2)
biedermeier (8)
Bielecka, Magdalena, 1979- (1)
Bielecki, Jiří, 1929- (2)
bienále
Bienále ilustrácií (1)
Biermann, Eduard, 1803-1892 (1)
Biernat, Slawomir, 1977- (1)
Bieszczad, Seweryn, 1852-19.. (1)
Bigas, Jan, 1986- (1)
Bignolais, Gérard, 1937- (1)
Bigoszewski, Jacek, 1945-19.. (1)
Biksupská rezidence (1)
Bil'ak, Peter, 1973- (1)
Bílá hora (Česko) (1)
Bílá věž (2)
Bílé světlo (1)
Bílek, Alois, 1887-1960 (1)
Bílek, František, 1872-1941 (20)
Bílek, František, 1872-1941¨ (1)
Bílek, František, 1872-1995 (1)
Bílek, Ilja, 1948- (2)
Bílek, Josef, 1896-1978 (2)
Bílek, Michael, 1942- (4)
Bílek, Miroslav, 1937- (1)
Bílina, Petr, 1956- (1)
Bílkova vila, Ronov nad Dou.. (1)
Bílková, Alena, 1946- (6)
Bílková, Karolína, 1976- (1)
Bill, Max, 1908-1992 (1)
Bill, Max, 1908-1994 (1)
Billeter, Silvia, 1946- (1)
Billingham, Richard, 1970- (1)
Bím, Tomáš, 1946
Binder, Pavol, 1935- (2)
Binder, Pearl, 1904- (1)
Binot, Peter, ca1590-1632 (1)
biocenóza (1)
biografické (2)
biografické romány (1)
biografie (63)
biologická (1)
biologie (6)
Birgus, Vladimír, 1954- (1)
Birchler, Maria, 1927- (1)
Birchler-Suchánková, Marie,.. (1)
Birkás, Ákos, 1941- (1)
Birnbaum, Vojtěch, 1877-1934 (2)
Birolli, Renato (1)
Bischoff, Daniel, 1976- (1)
Bisiani, Claudia (1)
biskupové (3)
biskupské rezidence (1)
biskupství (1)
Bison, Giuseppe Bernardino,.. (1)
Bisschop, Jan de 1628-1671 (1)
Bitnerová, Jana, 1957- (1)
Bitterman, Stanislav, 1952- (1)
Bittermann, Stanislav, 1952- (2)
bitva 1866 (1)
Bitva u Chlumu 1866 (1)
bitva u Moháče (1)
bitvy (3)
Bizmayer, Ignác, 1922- (3)
Bizot, Béatrice, 1966- (1)
bižuterie (4)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.